Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Παιδικά Χαμόγελα - Ιστολόγιο για παιδιά Δημοτικού


Στη διεύθυνση http://akrasakis.blogspot.com/ θα βρείτε το ιστολόγιο "Παιδικά Χαμόγελα" που έχει πολύ χρήσιμο υλικό για παιδιά του Δημοτικού. Κάντε κλικ στα: "Παιδικά Χαμόγελα" για να το επισκευτείτε, να μάθαιτε και να διασκεδάσετε!

Για τα παιδιά πολλά πολλά θέματα, τραγούδια, παιχνίδια. Τι να πρωτοαναφέρω! Δείτε στη στήλη δεξιά και θα βρείτε πολλά πολλά θέματα! Ζωγραφιές για να ζωγραφίσετε, παιχνίδια για να διασκεδάσετε και να μάθαιτε όπως για παράδειγμα η εκμάθηση ώρας και πολλά πολλά!

Και οι γονείς μπορούν να βρουν θέματα για τα παιδιά τους, όπως το ύψος των παιδιών, η αξία του μελιού κ.ά. Ψάξτε μαζί με τα παιδιά σας! Θα μάθαιτε και θα διασκεδάσετε!



1 σχόλιο:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Αγαπητέ συνάδελφε,σ' ευχαριστώ ιδιαίτερα για την επίσκεψή σου στο ιστολόγιό μου, καθώς και για την ξεχωριστή ανάρτηση και τα όμορφά σου λόγια!
Καλές διακοπές!!!
Αντώνης Κρασάκης (εκπαιδευτικός)

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί