Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

Τα περιοδικά της Β!


Η Β' Τάξη με υπεύθυνη την κ. Ιωαννίδου δημιούργησε φέτος τα δικά της περιοδικά. Ήταν μια ευκαιρία για τους μαθητές για να συνεργαστούν και να δουν τα βήματα από την ιδέα ως το εκτυπωμένο τεύχος!

Η κ. Ιωαννίδου αλλά και ο κάθε αρχισυντάκτης συντόνισαν το κάθε τμήμα. Ο καθένας έχει τη δική του συμβολή από την αρχική δημιουργία άρθρων, τη συλλογή των εικόνων, την χειρόγραφη εικονογράφηση ως και την τελική εκτύπωση και "βιβλιοδεσία".
Τα τεύχη όπως βλέπετε παραπάνω, είναι έτοιμα για να τα πάρουν οι μαθητές, ενώ ηλεκτρονικά αντίτυπα από τα σχεδιασμένα περιοδικά ακολουθούν! Εσκεμμένα αναρτήσαμε τα περιοδικά με αυτή τη μορφή, καθώς θα μας χρειαστεί για ανατροφοδότηση για του χρόνου.

B1 Magazine --

(συνεχίζεται...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί