Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Autonomia EXPO στις 28, 29 & 30 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου


Η Autonomia EXPO, η μεγάλη έκθεση για την αναπηρία, την αποκατάσταση, την ανεξάρτητη διαβίωση, την προσαρμοσμένη τεχνολογία, την αισθητική και τον πολιτισμό ξεκινά για τέταρτη φορά στο ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, στις 28, 29 & 30 Μαΐου 2010, από το πρωί στις 10π.μ. έως το βράδυ στις 9μ.μ., απολύτως προσπελάσιμη και πλήρως υποστηριζόμενη.
Σ’ αυτή την 4η διοργάνωση της Autonomia EXPO, το ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα γεμίσει από εκατοντάδες περίπτερα και χιλιάδες προϊόντα αποκατάστασης και βοηθήματα για την ανεξάρτητη διαβίωση και τους ανεξάρτητους τρόπους ζωής.
Χιλιάδες άνθρωποι με αναπηρίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την ομογένεια θα γεμίσουν το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με χρώμα, άποψη, δραστηριότητες και προσπελάσιμους τρόπους ζωής, γιατί η Autonomia EXPO είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών για την αναπηρία. Είναι μια έκθεση αυτής καθεαυτής της αναπηρίας ως εμπειρίας και ως διαφοράς συνθηκών και όρων ζωής.
Δείτε τις φωτογραφίες από τις προηγούμενες διοργανώσεις για να απολαύσετε την προσέλευση του κόσμου…
Η Autonomia EXPO λειτουργεί από το πρωί στις 10π.μ. έως το βράδυ στις 9μ.μ.

Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου – Οδηγίες πρόσβασης

Η 4η διοργάνωση της Autonomia EXPO θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως).

Πρόσβαση με μετρό:

Το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου βρίσκεται 1700 μέτρα από το σταθμό Άγιος Αντώνιος του μετρό. Από το σταθμό Άγιος Αντώνιος στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου η μετακίνηση μπορεί να γίνει:
- με τα προσπελάσιμα αυτοκίνητα του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ. Εάν δεν συναντήσετε προσπελάσιμο αυτοκίνητο του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ έξω από το σταθμό Αγίος Αντώνιος να τηλεφωνήσετε στο 6936588663 για να σας στείλουμε προσπελάσιμο αυτοκίνητο αμέσως.
- Με τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ της συγκοινωνίας που είναι προσπελάσιμα.
- Με τα προσπελάσιμα λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας.
- Από το πεζοδρόμιο: Η διαδρομή είναι σχετικά βατή και ευχάριστη για τους χειριστές ηλεκτροκίνητων αναπηρικών καθισμάτων και διαθέτει αρκετές ράμπες.

Πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά:

Η πρόσβαση από το λιμάνι του Πειραιά είναι υπερβολικά απλή. Από το λιμάνι του Πειραιά παίρνετε τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο μέχρι το σταθμό Ομόνοια. Από το σταθμό Ομόνοια αλλάζετε γραμμή και παίρνετε τη γραμμή προς Άγιο Αντώνιο.
Να υπολογίζεται πως η απόσταση από τον Πειραιά στον Άγιο Αντώνιο είναι περίπου 35 λεπτά.
Πληροφορίες εδώ 
> Προβολή Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους.
Autonomia EXPO 2010 - ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ / PERISTERI EXHIBITION CENTER
Autonomia EXPO 2010 - Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106 & Αναπαύσεως)
Autonomia EXPO 2010: Η μεγάλη γιορτή για την αναπηρία, την αποκατάσταση και την ανεξάρτητη διαβίωση, στις 28, 29 και 30 Μαΐου 2010 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.
Στοιχεία επικοινωνίας:
e-mail: info@autonomiaexpo.org
τηλ: 210-8660556, 210-6913301 και 2310-211915
url: http://www.autonomiaexpo.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί