Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2010

Μνημόνιο συνεργασίας σχετικά με την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τη χρήση του διαδικτύου

Μνημόνιο συνεργασίας, για τη συνδιοργάνωση δράσεων σχετικά με την ενημέρωση εκπαιδευτικών και μαθητών για τη χρήση του διαδικτύου, θα υπογράψουν το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β’ Πανεπιστημιακής Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Π & Α Κυριακού.

Η υπογραφή του μνημονίου θα γίνει στις 04/06, στις 10:00, στο Υπουργείο Παιδείας, από την Υπουργό Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Άννα Διαμαντοπούλου, τον καθηγητή Παιδιατρικής και Διευθυντή Μ.Ε.Υ. της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτριο Καφετζή και την Επιστημονική Υπεύθυνη της Μ.Ε.Υ. και Λέκτορα Παιδιατρικής – Εφηβικής Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Άρτεμη Τσίτσικα.

Η υλοποίηση των δράσεων για την ασφαλή χρήση των νέων Τεχνολογιών στο χώρο της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα γίνει σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, υπό την εποπτεία του Ειδικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας, Μιχάλη Κοντογιάννη.

 Πηγή: esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί