Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Paper.li: περιοδικό Τεχνο-ΛΟΓΙΕΣ




Το τρίτο τεύχος του "περιοδικού"  ΤεχνοΛΟΓΙΕΣ δημιουργήθηκε από τις αναρτήσεις όσων παρακολουθω στο twitter και είναι μέσα στα ενδιαφέροντά μου. Έτσι ειδήσεις σε σχέση με την εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες σε αυτήν, αλλά και πλήθος άλλων ειδήσεων σε σχέση με επιστήμες, περιβάλλον, βιβλία κτλ υπάρχουν στο περιοδικό αυτό. Στην αρχική σελίδα του υπάρχουν άρθρα από όλα τα πεδία και από το μενού του μπορείτε να δείτε τα άρθρα κάθε κατηγορίας. Το περιοδικό αυτό στην ουσία κρατά όσα θα ήθελα να διαβάζω τα οποία και βρίσκω συγκεντρωμένα εκεί. Θα ενημερώνεται δύο φορές την ημέρα και φυσικά θα προστεθούν και άλλα θέματα και θα γίνει καλύτερη οργάνωση. Δημιουργείστε και εσείς το δικό σας περιοδικό. 


Η εγγραφή στην υπηρεσία είναι εύκολη και μπορεί να γίνει με χρήση του λογαριασμού που έχετε στο twitter ή στο facebook.

Άλλα περιοδικά που έχω δεί και παρακολουθώ είναι: (Η λίστα θα συμπληρωθεί.)
The Michael Paraskevas Daily
 The Σωτήρης Τερζίδης Daily
 The Theodoros G Karounos Daily
 Social Media Daily

 Είναι πολύ εύκολο να εγγραφείτε και να λαμβάνετε κάθε περιοδικό στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ή να το ενσωματώσετε στο ιστολόγιό σας ή στη σελίδα σας.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί