Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Πανευρωπαϊκοί διαγωνισμοί για το Διαδίκτυο

Πανευρωπαϊκοί διαγωνισμοί για το Διαδίκτυο


Κουίζ: Το Πανευρωπαϊκό δίκτυο Εθνικών Κέντρων Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνει κουίζ που απευθύνεται σε παιδιά και νέους ηλικίας 9 έως 15 ετών. Θα υπάρχουν δύο διαφορετικά κουίζ ανάλογα με την ηλικία του παιδιού (9-12 και 13-15) τα οποία θα είναι προσπελάσιμα μέσω Διαδικτύου από τις 9 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 9 Μαρτίου 2010 στη διεύθυνση www.sid2010quiz.org.

Οι πανευρωπαϊκοί νικητές θα παραλάβουν το βραβείο τους σε ειδική τελετή που θα διοργανώσει το Insafe. 

Διαγωνισμός πόστερ: Για τα παιδιά ηλικίας κάτω των 9 ετών διεξάγεται πανευρωπαϊκός διαγωνισμός πόστερ. Τα παιδιά θα πρέπει να αποτυπώσουν το πώς βλέπουν τον εαυτό τους στο Διαδίκτυο δημιουργώντας ζωγραφιές, κόμικ ή αφίσες τις οποίες θα πρέπει να στείλουν ψηφιοποιημένες στο info@saferinternet.gr από τις 9 Φεβρουαρίου ως τις 9 Μαρτίου. Τους νικητές περιμένει φυσικά βραβείο καθώς και η ανάρτηση του έργου τους σε ψηφιακή γκαλερί.

Πηγή: www.saferinternet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί