Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

14ος Λυσίας

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του ΛΥΣΙΑ,

Με πολύ μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι νέος 14ος "ΛΥΣΙΑΣ" είναι πλέον ένα νέο συναρπαστικό διαδικτυακό παιχνίδι στρατηγικής και γνώσεων! Στο νέο παιχνίδι, ψάχνετε και βρίσκετε τα αντικείμενα των νέων κόσμων του ΛΥΣΙΑ και απαντάτε στις ερωτήσεις που κρύβουν! Μπορείτε να παίξετε από ΕΔΩ. Πραγματοποιείται σε δύο φάσεις:

- Η αρχική φάση διεξάγεται 12 Μαρτίου - 26 Μαρτίου 2010.
- Η τελική φάση διεξάγεται 24 Απριλίου 2010.
Αν είστε μαθητές ή μαθήτριες της Δ΄ Δημοτικού μέχρι Γ΄ Λυκείουμπορείτε να συμμετέχετε στο παιχνίδι. Μπορείτε να κάνετε μια νέα εγγραφή στο portalτουLysiasFriendsή να χρησιμοποιήσετε τους παλιούς σας κωδικούς.Και όπως πάντα για κάθε συμμετοχή σας «Παίζετε και Βοηθάτε» τα παιδιά στο σύλλογο «ΕΛΠΙΔΑ». Αν θέλετε να μη σας ξαναστείλουμε σχετικό mailπαρακαλούμε ενημερώστε μας το info@lysias.gr.
Συνεχίζεται επίσης ο εβδομαδιαίος διαγωνισμός, ΛΥΣΙΑΣ Quiz (κάθε μέρα, 365 μέρες το χρόνο). Στον διαγωνισμό αυτό μπορούν να παίξουν και μαθητές και μαθήτριες από τη Γ΄ Δημοτικού!
Ο νέος δικτυακός τόπος του ΛΥΣΙΑ προσφέρει πολλές δυνατότητες σε όσους τον επισκέπτονται. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις υπηρεσίες του Live@Eduτης Microsoft(Messenger, Liveυπηρεσίες μέσω κινητού, SkyDrive, Spaces, Blog, PhotoGalleryκαι OfficeLiveWorkspace).
Για περισσότερες πληροφορίες στο: www.lysias.gr και διευκρινίσεις στο info@lysias.gr.
Καλή επιτυχία!!


πηγή: ενημερωτικό e-mail του "Λυσία"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί