Καλό Καλοκαίρι

Το σχολικό έτος τελείωσε! Έχουμε καλύψει το Γυμνάσιο όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχει η ηλεκτρονική τάξη μας και τα άλλα μας τα ιστολόγια όπου θα συνεχίσουμε τις αναρτήσεις μας. Έτσι εδώ θα δημοσιεύουμε θέματα για τα μικρά παιδιά του Δημοτικού! Επίσης, θα δημοσιεύουμε θέματα σε σχέση με τα πολιτιστικά, ή θέματα που αφορούν τα παιδιά και τους εφήβους.

.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Tux Paint - Ανοιχτού Κώδικα Λογισμικό Σχεδίασης για Παιδιά.

Το Tux Paint είναι ευλεύθερο λογισμικό τέχνης στον υπολογιστή για παιδιά.

Το Tux Paint είναι ένα ελεύθερο, βραβευμένο πρόγραμμα ζωγραφικής για παιδιά ηλικίας από 3 εως 12 (για παράδειγμα, παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά δημοτικού). Συνδυάζει μια εύχρηστη διεπαφή, διασκεδαστικά εφέ ήχου, και μια ενθαρρυντική μασκότ κινούμενων σχεδίων η οποία καθοδηγεί τα παιδιά καθώς χρησιμοποιούν το πρόγραμμα.




To Tux Paint είναι ελεύθερο, λογισμικό Ανοιχτού Κώδικα (Open Source), που διανέμεται με τους όρους της Γενικής Δημόσιας Άδειας Χρήσης του GNU. Αναπτύσσεται από εθελοντές από όλο τον κόσμο. Δουλεύουμε σ' αυτό με μεράκι, με την ελπίδα ότι οι άνθρωποι θα το βρουν χρήσιμο και θα το μοιραστούν στη συνέχεια με τους φίλους και την οικογένειά τους.

http://www.tuxpaint.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

My Scoop: Liquid Planet

..............................

saferinternet.gr Dart

saferinternet.gr SafeLine.gr

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα
 lyreioidryma.gr


Ελληνικό Παιδικό χωριό στο Φίλυρο
 paidikoxorio.gr


Χατζηκυριάκειο

Μαζί για το Παιδί

Μαζί για το Παιδί